miercuri, 18 mai 2016

Cati mai sunteti liberi si cati nu?

Dragi români care nu aveți credite la bănci sau rude! Aveți impresia că sunteți liberi? Sunteți într-o profundă eroare!
http://www.economica.net/finantele-au-programat-imprumuturi…
Ministerul de Finanțe al Guvernului Coloniei România, va împrumuta în numele vostru și al tuturor cetățenilor ROMÂNIEI, FĂRĂ SĂ VĂ CEARĂ ACORDUL, în luna mai 2016 vreo 3.645 miliarde de RON de la BĂNCILE COMERCIALE.
Unde se duc banii? Pe refinanțarea CREDITELOR ANTERIOARE și pe DEFICITUL BUGETAR.
DEFICITUL BUGETAR arată cât fură politicienii din ROMÂNIA care dau vina pe asistența socială.
De unde iau Băncile Comerciale RONII? De la unicul producător AUTORIZAT BNR.
Cine este BNR?
BANCA CARE A NENOROCIT ROMÂNIA începând cu 17 decembrie 1989 când poporul român și-a pierdut SUVERANITATEA prin LOVITURA DE STAT.
A cui este această BNR?
Este o BANCĂ PRIVATĂ care funcționează ILEGAL (în STATUT nu este menționată activitatea economică, cine sunt acționarii, unde este sediul social, punctul de lucru, etc).
În realitate BNR este una dintre cele 196 de BĂNCI CENTRALE de e TERRA, filialele din fiecare țară a BIS cu sediul în ELVEȚIA, BASEL.
Așadar toți banii ce circulă prin ROMÂNIA sunt controlați din afara țării fie prin acționarii străini ai celor 35 de bănci comerciale străine, fie prin acționarii necunoscuți ai BIS ale cărei interese sunt servite cu credință de guvernatorul ISĂRESCU.
Datorită faptului că Guvernul Coloniei României a PIERDUT DREPTUL de a-și EMITE PROPRIA MONEDĂ la LOVITURA DE STAT este obligat să se împrumute CONSTANT la cei care dețin BANII!
Ratele la credit sunt plătite din MUNCA VOASTRĂ ROMÂNI și sunt colectate ABUZIV și IMORAL de ANAF. Tot IMORAL și ABUZIV există ACCIZE, TVA și IMPOZIT PE PROFIT/VENIT.
Așadar dacă sunteți mulțumiți cu actuala stare de lucruri, dacă vă place această SCLAVIE, vă urăm somn ușor!

Un comentariu:

  1. Oferta de împrumut între special

    Ai nevoie de un împrumut pentru construcția dvs., proiectul imobiliar, înființarea propriei afaceri, crește activitatea dumneavoastră personale, aveți dorința de a realiza, ne sunt disponibile pentru a vă oferi un credit variind de la 5000 la 30.000.000. Ele sunt probleme, ei au un program neplatite, au avut o altă problemă. Sunt prezentate un ajutor. Ar trebui să fie în măsură să ramburseze și să urmărească condiții: ramzanhelp31@gmail.com

    Cu sinceritate,
    Greymac-Ipoteca.

    RăspundețiȘtergere