miercuri, 18 mai 2016

Suntem sclavi si trebuie sa ne eliberam!!!

Așa zisa economie mondială nu are absolut nici o legătură cu MUNCA, CREAȚIA și PRODUCTIVITATEA!
Economia mondială are în centrul ei un grup de crimă organizată care are monopolul EMITERII BANILOR și DISTRIBUȚIEI LOR SUB FORMĂ DE CREDITE CU CAMĂTĂ (DOBÂNDĂ)!
Într-o economie sănătoasă, cum deocamdată nu este, banii sunt doar un mijloc de schimb între MUNCĂ și PRODUSE/SERVICII care înseamnă TOT MUNCĂ!
Așadar întreaga OMENIRE este deja BOGATĂ FIINDCĂ AU MUNCA care poate GENERA BANI.
Niște paraziți au inventat un sistem de FURT al MUNCII OAMENILOR (tuturor oamenilor) numit CAPITALISM și lângă au inventat și o formă de DICTATURĂ pe care o numesc DEMOCRAȚIE!
Dacă o minciună este repetată suficient de des atunci repede acea minciună va ajunge să devină ADEVĂR! Iar LUMEA NOASTRĂ DE AZI este construită pe ADEVĂRURI provenite din minciuni repetate la infinit!
VALOAREA SUPREMĂ PE TERRA NU ESTE VIAȚA cum greșit se crede ci LIBERTATEA!
În acest moment întreaga omenire și întreaga planetă este o pușcărie imensă cu 7.1 miliarde de deținuți.
Acest deținuți sunt educați de la vârste fragede să iubească gratiile, zidurile și așa-zisa ORDINE DE DREPT care este de fapt regulamentul închisorii.
Fiecare bloc de celule are niște pușcăriași mai bătrâni și mai experimentați aleși drept GUVERNANȚI. Pentru privilegiul de a-i guverna pe ceilalți prizonieri, GUVERNANȚILOR li se dă dreptul de a-i fura.
Semnează în numele lor FĂRĂ SĂ ÎI ÎNTREBE CREDITE Într-o MONEDĂ pe care numai directorul închisorii are dreptul de a-i tipări.
După ce o anumită masă de bani este distribuită sub formă de CREDIT CU DOBÂNDĂ, banii sunt lăsați să circule și inevitabil ajung la CASIERUL ÎNCHISORII.
De acolo nu mai pleacă!
Iar directorul așteaptă!
Nu pentru mult timp! GARDIENII și PUȘCĂRIAȘII-GUVERNANȚI se apucă să colecteze DATORIILE iar deținuții NU MAI AU BANI SĂ PLĂTEASCĂ!
Intenționat VOLUMUL DE CREDITE ESTE de 1000-2000-5000-oricâte ori vrea directorul închisorii mai mare decât masa de bani tipărită (și care oricum ajunge în biroul directorului).
Așadar din secunda în care GUVERNANȚII-PUȘCĂRIAȘI semnează un contract de credit (de fapt rostogolesc creditele accesate anterior) EI O FAC ILEGAL și pun pe deținuți în IMPOSIBILITATEA DE PLATĂ!
Cei născuți după 1989 v-ați născut datori și nu veți putea achita niciodată creditul!
Cei născuți până în 1989 v-ați născut LIBERI însă la fel sunteți DATORI fără a avea vreodată posibilitatea să achitați datoriile!
Tot ceea ce produceți și munciți în timpul vieții NU VĂ APARȚINE ci aparține CREDITORILOR dumneavoastră!
Casa unde vă mândriți că locuiți NU VĂ APARȚINE! Nu sunteți PROPRIETAR!
Dacă tot nu credeți refuzați să plătiți impozitele doi ani să vedeți CINE E ADEVĂRATUL PROPRIETAR!
Acum că ați citit această informație tot mai credeți că sunteți liberi? Tot mai credeți pe profesioniștii în dezinformare ce vă toarnă gogoși în fiecare seară la TV? De fapt încă vă mai uitați la TV?
Somn ușor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu