miercuri, 18 mai 2016

De ce BNR ne vrea saraci?

Am văzut o grămadă mare de oameni educați și titrați care se indignează și se agită neînțelegând de ce BNR a fost TOTAL împotriva Ordonanței 50, total împotriva LEGII DĂRII ÎN PLATĂ, total împotriva reducerii de TVA, total împotriva creșterii salariului minim!
Este mult mai ușor celor care au o specialitate tehnică să înțeleagă conceptele de care discutăm mereu însă dorința mea cea mai mare este să găsesc acele cuvinte care să facă aceste concepte ușor de înțeles pentru toată lumea.
Cuvântul SISTEM are diferite definiții însă permiteți-mi să vin cu una personală:
UN SISTEM este TOTALITATEA unor părți diferite care deservesc ACELAȘI SCOP (FUNCȚIONAREA ÎNTREGULUI SISTEM) chiar dacă ele luate individual funcționează diferit.
CORPUL OMENESC este un exemplu de SISTEM: inima, plămânii, ficatul, rinichii, creierul funcționează DIFERIT însă per total DEȘI DIFERITE ca structură și funcționalitate ELE DESERVESC ACELUIAȘI SCOP: VIAȚA OMULUI!
O bicicletă este un SISTEM: spițele, cauciucul, lanțul, pedalele, ghidonul, cadrul, portbagajul, șaua sunt diferite și acționează diferit însă per ansamblu ele ca întreg deservesc DEPLASAREA CICLISTULUI.
Un restaurant este un SISTEM: bucătarul, bucătăria, spălătorii de vase, chelnerii, casierița, contabila, agentul de pază, managerul sunt entități DIFERITE care au ACTIVITĂȚI DIFERITE însă per total DESERVESC ACELAȘI SCOP.
SISTEMUL BANCAR-FINANCIAR este format din PRODUCĂTORUL AUTORIZAT DE BANI și rețeaua de distribuție a banilor sub formă de credite.
BNR și cele 36 de bănci comerciale plus 22 de IFNuri reprezintă UN SISTEM.
Ele par diferite și sunt diferite exact cum inima, plămânii și ficatul fac activități diferite și sunt constituite din celule diferite.
Însă în REALITATE BNR și BRD, BCR, Raiffiesen, Banca Transilvania, etc deși diferite și cu roluri diferite, DESERVESC ACELAȘI SCOP: PARAZITAREA MUNCII românilor și ținerea lor sub SCLAVIE!
La lovitura de stat din 1989 s-a FURAT POPORULUI ROMÂN DREPTUL SUVERAN DE A TIPĂRI BANI.
BNR este din 1990 o BANCĂ PRIVATĂ filială locală a unei corporații internaționale pe nume BIS cu sediul în ELVEȚIA care are MONOPOLUL TIPĂRIRII DE BANI PE TERRA.
BNR tipărește niște bancnote de plastic și le pune în circulație către BĂNCILE COMERCIALE (autorizate tot de BNR conform unor reguli proprii numai de ei știute) cu CAMĂTĂ (dobândă) de 1.75%.
BĂNCILE COMERCIALE adaugă și ele cîteva procente peste acea camătă și dau la rândul lor CREDITE în primul rând GUVERNULUI și apoi populației și companiilor.
Indiferent de masa monetară TIPĂRITĂ și EMISĂ de BNR (singurul producător autorizat de RON) VOLUMUL DE CREDITE ESTE ÎNTOTDEAUNA MAI MARE din simplul fapt că CAMĂTA NU EXISTĂ FIZIC (nu a fost tipărită) și BĂNCILE COMERCIALE au aprobarea BNR de a distribui banii proprii sub formă de credite la un volum de 8-10-12 ori mai mult decât lichiditățile deținute.
ÎNTREG SISTEMUL funcționează ca o structură de tip mafiot și care acționează ORGANIZAT pentru un singur scop: ÎNROBIREA ROMÂNILOR cu credite CE NU VOR PUTEA FI NICIODATĂ ACHITATE.
Chiar dacă sunt unii români ce nu au credite la bănci ei tot sunt datori. CUI și de ce?
Sunt datori Băncilor COMERCIALE prin creditele accesate de GUVERNUL ROMÂNIEI LUNAR fără să le fi cerut acordul scris sau explicit.
DE CE? GUVERNUL NU ARE BANI și nici dreptul de a tipări PROPRII BANI.
Atunci singura soluție a Guvernului Coloniei România este să ia bani cu împrumut (și evident cu camătă) iar rambursarea să o facă prin TAXAREA fiecărui cetățean român.
Taxarea se face DIRECT( impozitul pe salariu sau venituri, pe casă sau mașină) sau INDIRECT (TVA, ACCIZE, TAXE VAMALE, etc).
ANAF colectează taxele CU FORȚA (Jandarmerie, Tribunal, Servicii Secrete,) face plățile către BĂNCILE COMERCIALE însă are nevoie de bani iar și se împrumută DIN NOU.
Practic întreg poporul român trăiește PE DATORIE.
Creditorii Coloniei România stabilesc paritatea leu-dolar și leu-euro, salariul minim și în general prioritățile GUVERNULUI COLONIAL ROMÂNESC.
CREDITORII ROMÂNIEI Nu au nici un interes ca poporul român să se dezvolte economic și să poată într-o bună zi să își obțină LIBERTATEA ACHITÂNDU-ȘI DATORIILE.
De asta totul merge anapoda și prost!
Singura cale de REZOLVARE IMEDIATĂ A ACESTEI SITUAȚII CE DUREAZĂ DE 27 de ani este RESUVERANIZAREA ȚĂRII.
Resuveranizarea este procesul invers pierderii de SUVERANITATE din 1989 și se realizează în trei pași OBLIGATORII și SIMULTANI:
1) NAȚIONALIZAREA EMITERII ȘI DISTRIBUȚIEI DE BANI. BNR va intra în proprietatea poporului român (de unde a fost furată în 1989) iar SENIORAJUL (profitul obținut de BNR este undeva la peste 50 de miliarde de euro anual) să fie redistribuit echitabil în funcție de necesitățile și interesele românilor.
2) NAȚIONALIZAREA ACTIVELOR/RESURSELOR existente pe teritoriul administrativ al ROMÂNIEI ca expresie a AUTODETERMINĂRII ȘI SUVERANITĂȚII românilor.
3) REINSTAURAREA celui mai avansat model de orânduire socială din ultimii 5000 de ani: REPUBLICA SOCIALISTĂ! Doar pentru că între 1980 și 1989 acest model a fost puternic SABOTAT din INTERIOR de PCR și Securitate nu înseamnă că nu este funcțional!
Orice altă discuție pe orice alt subiect este PIERDERE DE TIMP!
BNR
Bancă
3,3 
1.755 de persoane au făcut o vizită aici

Un comentariu:

  1. Iată contactul domnului Benjamin Detalii de e-mail, lfdsloans @ outlook.com. / lfdsloans@lemeridianfds.com Sau Whatsapp 1 989-394-3740 care m-au ajutat cu împrumut de 90.000,00 Euro pentru a-mi demara afacerea și sunt foarte recunoscător, pentru mine a fost foarte greu să încerc să fac un drum ca o mamă singură. nu este ușor cu mine, dar cu ajutorul lui Le_Meridian mi-a pus zâmbetul pe față, în timp ce-mi privesc afacerea crescând mai puternic și se extinde. Știu că poate te surprinde de ce pun lucrurile de genul aici, dar chiar trebuie să-mi exprim recunoștința așa că oricine caută ajutor financiar sau trece prin greutăți cu afaceri de acolo sau dorește să înceapă un proiect de afaceri poate să vadă acest lucru și să aibă speranța de a ieși din greutăți .. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere