miercuri, 18 mai 2016

Cine e liber in ziua de azi?

Nu este un secret pentru nimeni că plățile și datoriile de multe ori generează insomnii.
Ce este important de înțeles este cum de un om care muncește și încearcă să fie serios ajunge să aibă insomnii din cauza datoriilor?
Avantajul celor născuți până în 1989 este că deși s-au născut datori, președintele lor ales democratic a gestionat de așa natură datoria încât au achitat-o.
Apoi acel președinte a fost asasinat de chiar oamenii cu care se înconjurase și poporul a fost aruncat într-o spirală a datoriilor fără sfârșit.
Cui sunt românii datori și de ce?
În 1989 s-a efectuat o lovitură de stat prin care poporul român a fost lipsit de primul atribut al SUVERANITĂȚII SALE: EMITEREA DE MIJLOACE DE PLATĂ și DISTRIBUȚIA LOR FĂRĂ CAMĂTĂ (dobândă).
Partea a doua a jafului a fost distrugerea celor peste 6000 de întreprinderi și unități lucrative existente pe teritoriul administrativ al țării.
Partea a treia a reprezentat-o concesionarea și privatizarea resurselor!
Partea a patra pe care o trăiți acum înseamnă CONFISCAREA FONDULUI LOCATIV ( a tuturor locuințelor) de către ANAF prin executarea silită cauzată de creșterea impozitului pe spațiul locuit.
Guvernul din 1990 s-a văzut pus în situația de a împrumuta bani de la BNR, care începând cu septembrie 1990 a fost PRIVATIZATĂ INTEGRAL și returnată acționarilor originali.
În acest moment fiecare român este dator fără să i se fi cerut părerea (așadar DATORIA ESTE ILEGALĂ ȘI ILEGITIMĂ) de vreo 70-80 de mii de euro de fiecare.
Dacă mai are și credite la bancă 10-20 de mii de euro împreună cu salariul minim de 240 de euro lunar ne arată clar o realitate de COȘMAR în care fiecare român, indiferent ce va face NU VA PUTEA SĂ ÎȘI ACHITE DATORIILE NICIODATĂ PE TIMPUL VIEȚII!
Când fiecare ființă umană SE NAȘTE, se naște cu darul LIBERTĂȚII DE LA CREATOR!
Un GRUP DE CRIMĂ ORGANIZATĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL a creat la nivel planetar un SISTEM de ÎNROBIRE prin BANI și CREDITE CU CAMĂTĂ!
Acest GRUP ARE MONOPOLUL TIPĂRIRII DE MONEDĂ ȘI AU VOIE SĂ DEA CREDITE MAI MULTE DECÂT BANI EXISTĂ PE PIAȚĂ!
În acest fel, manevrând abil masa de bani fizici și volumul de credite, acest GRUP OCULT (PUTEREA CONCEPTUALĂ) a creat O DATORIE PE CAPUL FIECĂRUI CETĂȚEAN PLANETAR CARE NU VA FI NICIODATĂ PLĂTITĂ fiindcă și dacă s-ar aduna toți banii existenți pe piață în toate țările, VOLUMUL DE CREDITE ȘI DATORII DEPĂȘEȘTE De 2000-3000 de ori acei bani.
Singura soluție a pământenilor (și a românilor implicit) este RESUVERANIZAREA COMPLETĂ A FIECĂREI ȚĂRI.
Acesta se face în trei pași OBLIGATORII și SIMULTANI:
1) NAȚIONALIZAREA BĂNCILOR CENTRALE (în cazul românilor BNR) și EMITEREA DE MONEDĂ SUVERANĂ FĂRĂ CAMĂTĂ.
Numai în ROMÂNIA filiala corporației BIS încasează din SENIORAJ peste 50 de miliarde de euro ANUAL.
Dacă GUVERNUL SUVERAN al ROMÂNIEI își emite propria monedă NU MAI E NEVOIE SĂ SE ÎMPRUMUTE și rezultă în mod evident ELIMINAREA taxelor și impozitelor de orice fel: TVA, accize, impozit pe locuințe și pe venit.
Faceți fiecare socotela și vedeți câți bani plătiți pentru aceste TAXE și să vedeți cât munciți de fapt pentru STĂPÂNII COLONIEI ROMÂNIA.
2) NAȚIONALIZAREA RESURSELOR/ACTIVELOR existente pe teritoriul administrativ al țării.
În așa hal de lovit la creier a ajuns românul să plătească benzina LUI lăsată moștenire de părinții și strămoșii lui. LA fel apa, curentul electric, gazele naturale, lemnele.
3) REINSTAURAREA REPUBLICII SOCIALISTE ROMÂNIA drept cel mai avansat mod de orânduire socială din ultimii 5000 de ani.
Doar pentru că Republica Socialistă România a fost sabotată din interior de aceiași criminali care acum o exploatează nu înseamnă că a fost un model greșit! Înseamnă doar că SECURITATEA a acționat în perfect ACORD CU INVADATORUL SIONIST!
Orice altă discuție pe orice alt subiect este pierdere de timp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu