miercuri, 18 mai 2016

Atata vreme cat platesti taxe si impozite pe ceea ce detii, nu esti proprietar!



Cea mai mare minciună a secolului în care avem norocul să trăim este că trebuie să plătim taxe și impozite pentru dezvoltarea țării.
Când (și de obicei mereu) lucrurile MERG PROST televizorul ne păcălește că este vina clasei politice! Frustrarea oamenilor este repede înlăturată din 4 în 4 ani printr-o procedură de înlocuire a unora cu alții.
În realitate NU SE SCHIMBĂ NIMIC!
Prețurile cresc constant, taxele și impozitele cresc constant, populația (de peste tot dar mai ales din ROMÂNIA) suferă și moare!
Populația SUFERĂ și MOARE din cauza faptului că prin televizor li s-a indus DISPREȚUL pentru CUNOAȘTERE și pentru MUNCĂ!
Oamenii vor un trai plin de vicii și dacă se poate fără activitate (fizică și intelectuală) nu îi deranjează să fie SCLAVI!
Odată cu înțelegerea completă a cauzelor ce duc la o viață tristă și nefericită aproape oricine și-o poate schimba!
Pentru că indiferent cât vor fi otrăvite mințile românilor aceștia vor continua să gândească CAUZAL, LOGIC, CORECT!
De 500 de ani cel puțin românii se luptă cu diverse puteri străine pentru LIBERTATE și SUVERANITATE!
În momentul de față INVADATORUL este diferit și mult mai periculos decât ceilalți INVADATORI ce au venit pe pământurile României până acum!
Acest INVADATOR este unul aproape INVIZIBIL! Aproape!
Atât timp cât românii petrec foarte mult din timpul lor liber la TV ei nu vor putea să vadă INVADATORUL!
Acum 400 de ani dacă turcii năvăleau în Țările Românești și românii ar fi avut televizor, nu am mai fi existat acum! Am fi vorbit turcește și mâncam numai autentic halal!
De aceea primul pas în eliberarea dumneavoastră este renunțarea DEFINITIVĂ la TV!
Lăsați meciurile de fotbal, telenovelele, circul politic, maneliștii! Motivul pentru care toate acestea există la TV este ca dumneavoastră să pierdeți timpul prețios ce vi s-a dat la naștere și să nu care cumva să înțelegeți ce se întâmplă și ce face INVADATORUL în casa dvs!
Nu-i așa că ideea de a renunța la TV nu vă place deloc? Cum a ajuns o cutie de plastic să vă controleze viața în așa hal?
Și mai ales cum să renunțați la distracție?
Păi în timp ce vă uitați la TV INVADATORUL vă fură din frigider și din buzunar, vă otrăvește apa, mâncarea rămasă, vă distruge creierul copiilor tăind porțiuni importante din el, vă bagă cancerul în pat și vă scurtează viața!
Dacă în continuare, știind cele ce v-am spus, doriți să vă uitați la TV, vă urez vizionare plăcută și să vă fie țărâna ușoară!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu