miercuri, 18 mai 2016

Despre Sistemul Financiar -bancar

Marea majoritate a oamenilor habar nu au cum funcționează SISTEMUL FINANCIAR BANCAR atât la nivel planetar cât și la nivel local (național).
Fiecare dintre domniile voastre credeți că acest sector din economie este servit de niște oameni extrem de inteligenți și că tot ce se întâmplă este rezultatul unor analize extrem de complicate și că nu oricine poate să lucreze în acest sector!
Nimic mai fals!
BANII (ABSOLUT TOȚI BANII DE PE PLANETĂ) sunt tipăriți DOAR de filialele unei corporații globale cu sediul în BASEL, ELVEȚIA care se numește BANCA INTERNAȚIONALĂ A REGLEMENTĂRILOR (prescurtat BIS). Dacă în cele 196 de țări banii ar fi tipăriți de BIS-Uk, BIS-USA, BIS-Rusia, BIS-Romania, ș.a.m.d oamenii foarte repede ar începe să se întrebe de ce banii națiunii sunt tipăriți de o corporație privată sub un control privat. Și imediat s-ar revolta!
Așa că proprietarii BIS au găsit o foarte inteligentă metodă de a păcăli pe cei 7.3 miliarde de pământeni: au denumit filialele locale BIS cu numele de BANCA NAȚIONALĂ A RUSIEI, ROMÂNIEI, CHINEI, Angliei, etc.
Astfel oamenii de rând au impresia că BANII sunt emiși de guvernele lor!
În realitate BIS prin cele 196 de filiale de pe TERRA tipărește (EA ȘI NUMAI EA) BANII!
SENIROAJUL este PROFITUL pe care BIS îl obține între valoarea nominală a unei bancnote și costurile sale de producție. Spre exemplu bancnota de 100 de dolari are costul de producție undeva la 10 cenți. SENIORAJUL în acest caz este 100-0.10 = 99.90 dolari.
BIS TIPĂREȘTE BANI DIN NIMIC și îi dă CREDIT atât GUVERNELOR celor 196 de țări cât și mediului PRIVAT (întreprinzătorii, oamenii de afaceri, etc).
Adică ACEST GRUP DE INFRACTORI ce dețin BIS creează un produs de care TOATĂ PLANETA are nevoie și după care obține niște profituri FABULOASE: 99.90 este de 999 de ori mai mare decât costul de producție.
Să recapitulăm:
UN GRUP DE INFRACTORI creează fără MUNCĂ un produs de pe care obțin de 999 de ori profit, fără să fie impozitați sau controlați de vreo autoritate și care OPEREAZĂ TRANSFRONTALIER. Numai atât dar prin rețeaua lor de distribuție a acestor BANI (băncile comerciale care la fel au nume diferite pentru a crea senzația de concurență când de fapt este MONOPOL) în MEDIUL DE AFACERI ajung CREDITE de până la 300 de ori mai mult decât MASA DE BANI FIZICI pe care aceste bănci comerciale o dețin.
LA intervale regulate acești CĂMĂTARI inundă piața cu credite ieftine și ușor de accesat (am primit un card de credit cu numele meu recent și cu suma de 1200 de lire sterline) iar mai apoi blochează LICHIDITĂȚILE FIZICE în băncile lor. Ca și CREDITUL.Creditul devine greu de accesat și imposibil de obținut.
În acel moment acea țară INTRĂ IMEDIAT în COLAPS economic. Băncile comerciale merg către GUVERNE și le forțează să acopere din bani PUBLICI găurile IMPOSIBIL DE ASTUPAT create prin ÎNDATORAREA cu BANI DIN NIMIC.
GUVERNELE neavând bani și nici dreptul de a tipări bani fie se împrumută la FMI/BM/ECB (troika cămătarilor), fie cresc taxele și impozitele, fie cedează active/resurse. DE OBICEI TOATE TREI la un loc.
Acest film prost se repetă la infinit și în acest MOMENT BIS a acumulat atât de multă putere la nivel planetar încât pune popoarele să se omoare între ele doar pentru a mai reduce populația planetară care în opinia lor este prea mare.
SĂ fie foarte clar: citiți, vă rog această informație până o înțelegeți complet.
SECTORUL FINANCIAR GLOBAL NU PRODUCE NIMIC UTIL UMANITĂȚII DE ACEEA TREBUIE ELIMINAT PRECUM UN PARAZIT din organism.
Atât timp cât acest GRUP DE CRIMĂ ORGANIZATĂ operează la nivel internațional coordonând TOȚI PREȘEDINȚII și LIDERII FORMALI ai așa numitelor națiuni, NU VA FI POSIBILĂ O SCHIMBARE în perspectivele de viitor ale omenirii! Acest GRUP este format din oameni schizofrenici care nu doresc decât PERPETUAREA DICTATURII LOR și EXTERMINAREA noastră a oamenilor obișnuiți! Depinde de fiecare dintre dumneavoastră dacă vor avea succes sau nu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu