miercuri, 18 mai 2016

paritatea LEU-EURO. Cand va fi?

Începând cu data de 1 mai salariul minim pe economie a crescut la 1250 de RON brut însemnând 917 de RON NET pentru un angajat fără persoane aflate în întreținere.
La un curs EURO-RON de 1: 4.5 RON avem un câștig minim net de 203.77 euro LUNAR pentru 168 de ore. Adică 1.2 euro pentru ora de muncă în timp ce în LONDRA salariul minim ORAR NET este de 6.70 lire sterline adică 8.55 euro NET.
Înțelegeți cât de importantă este paritatea LEU EURO pentru fiecare cetățean al ROMÂNIEI?
Folosind această pârghie, OCULTA MONDIALĂ care a sclavizat ROMÂNIA simplu ridică sau coboară nivelul de trai al românului după cum dorește!
PARITATEA LEU EURO este stabilită ARBITRAR de reprezentanții a celor 36 de entități bancare acreditate în ROMÂNIA de către BNR.
Deși BNR are principală atribuție STABILITATEA PREȚURILOR nu numai că nu face nimic pentru a opri creșterea acestora dar de câte ori s-a încercat de către GUVERN sau PARLAMENT intervenția BNR a ieșit public să condamne orice "intervenție".
Cea mai mare lovitură aplicată poporului român în istoria sa o reprezintă LOVITURA DE STAT din 1989 și PRIVATIZAREA EMITERII DE MONEDĂ și a DISTRIBUȚIEI SUB FORMĂ DE CREDIT!
Nu e prea târziu stimați români să vă treziți și să REPARAȚI PRIN NAȚIONALIZARE STANDARDUL DE VIAȚĂ AL FIECĂRUIA!
NAȚIONALIZAREA BNR înseamnă ZERO TAXE,ACCIZE și IMPOZITE, peste 50 de miliarde de euro care rămân în interiorul granițelor pentru DEZVOLTARE și o paritate LEU EURO SUVERANĂ de 1:1 care pentru un salariu minim de 1250 de RON înseamnă echivalentul a 1250 de euro.
NAȚIONALIZARE BNR înseamnă CREDITE CU ZERO procente DOBÂNDĂ PE PERIOADE MARI și desființarea EXECUTORILOR SILITE.
Dacă nici așa nu doriți o schimbare atunci vă urez în continuare somn ușor și să vă fie coliva ușoară!
PS
Provoc pe orice economist sau analist cu studii prin străinătate să ne facă o demonstrație matematică și logică pentru care 4 RON se schimbă pentru 1 dolar FED și 4.5 RON se schimbă pentru un EURO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu