miercuri, 18 mai 2016

BANCILE AU INSTAURAT SCLAVIA IN ROMANIA

NU VA MAI FACETI CREDITE LA BANCI!
NU MAI LUATI BANI IMPRUMUT DE LA BANCI!
ODATA CE AI LUAT UN CREDIT, DEVII SCLAVUL BANCII PANA CAND IL ACHITI!
IN CAZUL CREDITELOR PENTRU CASA BANCA TE SCLAVUIESTE 25-30 DE ANI!
E NORMAL???
Băncile comerciale FAC BANI din NIMIC!
Ele au dreptul legal să împrumute cu camătă de 8-10 ori mai mulți bani decât au în realitate! Așadar volumul de credite pe care Raiffeisen, BCR, BRD, Banca Translvania, etc. le PRODUC (și în același timp producând și DEBITORI (DATORNICI)) este de 12 ori mai mare decât BANI FIZICI au în conturi.
Mecanismul de producere al unei crize financiare este următorul:
omenirea folosește niște bani privați purtători de camătă.
Prin mărirea volumului de credit (exact cum un balon de săpun se umflă) și blocarea banilor fizici în bănci pe piață la un moment dat se găsesc un număr imens de datornici care se bat toți pe o sumă de bani foarte mică și cărora le este imposibil să plătească toți CREDITELE ce le au fiecare.
Băncile COMERCIALE sunt niște magazine prin care banii ajung de la producător (unicul autorizat pe nume BNR și care este PRIVAT) la cei care au nevoie de bani SUB FORMĂ DE CREDITE CU CAMĂTĂ!
Spre exemplu BNR tipărește 100 de miliarde de RON pe anul 2016. El furnizează acești bani celor 36 de bănci comerciale și 22 de IFNuri autorizate sub formă de CREDIT cu dobânda de 1.75%.
Din start Băncile Comerciale își adaugă ceva peste această dobândă (acum DAE la creditele de nevoi personale este de 8-9%).
Așadar Băncile Comerciale creditează pe CEL MAI SERIOS CLIENT GUVERNUL ROMÂNIEI (este cel mai serios fiindcă plătește la timp ratele la credit indiferent ce trebuie să facă) cu să zicem 50 de miliarde de RON cu 3%.
Restul de 50 de miliarde merg către populație și firme cu 8%.
Masa MONETARĂ existentă în piață : 100 de MILIARDE DE RON.
Volumul de CREDIT:
-Guvernul 50 miliarde plus dobânda de 3% egal 51.5 miliarde de RON;
-populația și firmele: 50 de miliarde X 5 ori (se poate credita cu acordul BNR cu până la 12 ori masa de bani fizici existentă în conturile băncilor) = 250 de miliarde plus 8% dobândă EGAL 270 de miliarde de RON.
Așadar TOTAL VOLUM CREDITE = 51.5 miliarde + 270 de miliarde = 321.5 miliarde de RON.
Însă pe piață există doar 100 de miliarde de RON fizici iar singurul producător de pe TERRA de RON este BNR.
CE face GUVERNUL? Ce știe! Trimite milițienii și potera să dea amenzi și colecteze prin ANAF cât mai mulți bani!
Altfel nu mai vede alt credit și nu mai are bani de furat!
Ce fac FIRMELE? Încep să aibă probleme și dau afară din angajați și celor rămași le taie salariile!
Ce fac oamenii obișnuiți? Își pierd locurile de muncă și apoi fie se sinucid, fie emigrează pentru a nu-și pierde locuințele executate silit!
În acest moment sunt 725 de mii de restanțieri din cei probabil 4.5 milioane de debitori aflați în sistem.
Tot acest HAOS și CĂMĂTĂRIE LEGALĂ se termină IMEDIAT prin readucerea mecanismului economic și social la NORMALITATE!
NORMALITATEA înseamnă DESFIINȚAREA MONOPOLULUI PRIVAT pe EMITEREA/DISTRIBUȚIA BANILOR!
NORMALITATEA înseamnă ca GUVERNUL SUVERAN să aibă în control și administrare, în numele proprietarului de drept POPORUL ROMÂN, TOATE ACTIVELE/RESURSELE națiunii.
NORMALITATEA înseamnă ca întreaga NAȚIUNE să fie gospodărită precum într-o familie!
REPUBLICA SOCIALISTĂ este modelul de administrare și inter-relaționare din familie extins la nivel de națiune!
Dacă încă vă simțiți bine în CAPITALISMUL CĂMĂTĂRESC GLOBAL și credeți că aveți un viitor, vă urez să vă fie țărâna ușoară!

2 comentarii:

  1. Informații frumoase aici, aș dori să vă împărtășesc toată experiența mea încercând să obțin un împrumut pentru a-mi extinde activitatea de îmbrăcăminte aici, în Malaezia. Într-adevăr a fost greu ca afacerea mea să se reducă din cauza bolii mele de scurtă durată, atunci când m-am vindecat am avut nevoie de un fond pentru a-l înființa din nou pentru a începe, așa că l-am întâlnit pe domnul Benjamin, un ofițer consultant de împrumut la Le_Meridian Funding Service. eu de proiectul meu de afaceri și i-am spus că dețin deja One și am nevoie doar de un împrumut de 200.000,00 USD mi-a dat un formular pentru a completa și am făcut și el mi-a cerut ID-ul meu valabil în câteva zile. Au făcut transferul și mi-a fost acordat împrumutul . Vreau cu adevărat să apreciez efortul de a încerca, de asemenea, să aduc acest lucru oricui caută împrumuturi de afaceri sau alte probleme financiare pentru a contacta Serviciul de finanțare Le_Meridian Pe e-mail: lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com El este disponibil și pe WhatsApp Contact: +1 -9893943740.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutari,
    Numele meu este Luta Roxana din Bistrița, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți să fie atenți cu privire la modul de a obține un împrumut pe internet, atât de mulți creditori aici sunt toți escroci și sunt doar acolo pentru a vă înșela de toți banii. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut la început aproximativ 1300 de euro, fără să iau împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3.000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

    Slavă lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără niciun stres, m-a încurajat să depun cereri. Am solicitat un împrumut de la doamna Sarah Michael și am primit un împrumut de 25.000 de euro pe care l-am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit împrumutul în mai puțin de 48 de ore și cu o dobândă de 3% fără colateral. Sunt foarte fericit că sunt salvat de sărăcie.

    așa că îi voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut să o contacteze pe doamna Sarah Michael, prin e-mail: (sarahmichael831@gmail.com) sau Whatsapp: + 1-315-284-1764. De asemenea, mă puteți contacta pentru informații suplimentare prin e-mail: (roxanaluta04@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere