miercuri, 18 mai 2016

Care sunt sursele de finantare ale tarii?



Să lăsăm cozonacul și friptura să mai stea și pe masă nu numai în pântecul arhiplin și să ne mai gândim nițel de ce viața noastră este așa de tristă și de săracă!
Care sunt sursele de finanțare ale Guvernului Colonial Românesc?
NU, nu sunt taxele și impozitele plătite de dvs!
Guvernul COLONIAL ROMÂNESC are trei surse de finanțare mari și late: credite cu camătă de la FMI, credite cu camătă de la BNR via BĂNCILE COMERCIALE și redevențele pentru resursele concesionate.
Dacă România nu ar fi colonie și ar avea SUVERANITATE nivelul redevențelor ar fi 80-90% precum în NORVEGIA.
Acest nivel al redevențelor ar face imposibilă nevoia de creditare externă și internă.
România este una din cele mai bogate țări în resurse cel puțin din EUROPA!
De ce are nevoie GUVERNUL DE credite? Fiindcă la LOVITURA DE STAT din 1989, MONOPOLUL TIPĂRIRII DE BANI a intrat în mâini PRIVATE și BNR prin statut NU ARE VOIE SĂ CREDITEZE DIRECT STATUL ROMÂN.
Păi și atunci ce se întâmplă cu taxele și impozitele românilor?
Acestea merg la CREDITORII ROMÂNIEI sub formă de RATE!
Dacă ANAF nu mai colectează NIMIC, se oprește creditarea și GUVERNUL însuși nu mai are bani de plata serviciilor publice și bineînțeles de FURAT.
Acum ajunși în acest punct trebuie înțeles bine de tot că FURATUL BANILOR așa-zis PUBLICI este ÎNCURAJATĂ DE CĂMĂTARII INTERNAȚIONALI.
DNAul este un instrument EXTERN de CONTROL al nivelul corupției din ROMÂNIA. Controlul se exercită însă între niște limite: limita de jos este starea de nemulțumire a populației care poate dărâma acest mecanism de sclavizare prin credit și starea de sus (adică corupție ZERO) poate duce la achitarea completă a DATORIILOR și ruperea poporului român de sistemul cămătăresc cunoscut sub denumirea de CAPITALISM.
Așadar ANAF este un instrument de colectare a RATELOR la CREDITELE CU CAMĂTĂ pe care GUVERNELE COLONIALE le accesează FĂRĂ A AVEA ACORDUL EXPLICIT al cetățenilor români.
Când vreodată ați fost întrebat DIRECT dacă sunteți de acord ca MINISTERUL DE FINANȚE reprezentând GUVERNUL ROMÂNIEI să acceseze credite de la Băncile Comerciale în numele dvs?
Când vreodată Guvernul României a întrebat pe vreun român dacă e de acord să semneze în numele său vreun contract de credit cu FMI?
Atât timp cât acest sistem de cămătărie FĂRĂ SFÂRȘIT PERSISTĂ NU VEȚI AVEA NICI LIBERTATE, NICI PROPRIETATE (în condițiile existenței unei datorii ILEGITIME de peste 100 de miliarde de euro BUNURILE DATORNICULUI SE AFLĂ SUB SECHESTRU) și nici VIITOR!
Singura cale de ieșire din acest sistem este RESUVERANIZAREA ROMÂNIEI!
Acest proces se face prin 3 pași simpli și OBLIGATORII SIMULTAN:
1) NAȚIONALIZAREA BNR, a SENIORAJULUI (peste 50 de miliarde de euro anual) și a DISTRIBUȚIEI LEULUI SUVERAN SUB FORMĂ DE CREDIT ( cele 36 de entități bancare străine vor fi naționalizate iar DOBÂNDA LA CREDIT VA FI ZERO).Cei peste 55 de mii de angajați DIN SISTEMUL BANCAR COMERCIAL își păstrează locul de muncă și vor avea salarii mult mai mari.Paritatea leu EURO va fi de 1:1 și se va elimina necesitatea accesării de credite INTERNAȚIONALE care va conduce la ELIMINAREA TAXELOR, IMPOZITELOR și ACCIZELOR.
2) NAȚIONALIZAREA TUTUROR ACTIVELOR/RESURSELOR existente pe teritoriul ROMÂNIEI.
Doar fiindcă locuiți într-o casă sau apartament NU ÎNSEAMNĂ CĂ SUNTEȚI PROPRIETARI.
Dacă vreți să aflați cât de proprietari sunteți NU PLĂTIȚI DOI ANI IMPOZITELE!
Veți afla atunci cine este PROPRIETARUL LOCUINȚEI DVS!
Naționalizarea REDĂ DREPTUL DE PROPRIETATE cetățenilor unei țări! Este drept că NAȚIONALIZAREA înseamnă DREPT COMUN de proprietate adică veți avea 1/14 milioane din Munții CArpați, din drumurile publice, din cele 5-6 milioane de locuințe, din electrocentrale și sistemul de distribuție electric și din cei 50 de miliarde de euro anual seniorajul de la BNR.
3) REINSTAURAREA REPUBLICII SOCIALISTE drept cel mai avansat model de orânduire socială de peste 5 milenii de istorie cunoscută! Republica Socialistă este extinderea modelului familial la nivel național!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu