joi, 24 septembrie 2015

Cele mai puternice 12 alimente din lume pentru Sănătate în distrugerea si eliminarea celulelor canceroase!

Cele mai puternice 12 alimente din lume pentru Sănătate în distrugerea si eliminarea celulelor canceroase!

Distrug cancerul și previn instalarea lui: 

1. Semințele de cânepă românească decorticate și ulei de cânepă: au cel mai bun conținut de acizi esențiali omega 3~6~9, în cel mai bun raport asimilabil de organismul uman. Este un foarte bun epurator pentru colon. Practic reprezinta antidotul împotriva celulelor canceroase. Totodata este un ideal supliment pentru sportivi. Presărate în salate, peste mâncare, luate cu lingura, adăugate în shake-uri! (recomand, atât pentru semințe cât și pentru ulei, produsul românesc de la Plafar: Canah; DZR~ min. 3 linguri pe zi)

2. Ciuperca asiatica Ganoderma Lucidum(Reishi): Reishi conţine peste 200 de microelemente active, cele mai importante fiind polizaharidele, acizii ganoderici, germaniul organic, adenozina, aminoacizii şi proteinele. Reishi îmbunătăţeşte în mod semnificativ funcţionarea sistemului imunitar, având proprietăţi antialergice, antiinflamatoare, antivirale, energizante, antibacteriene şi antioxidante. De asemenea, este un excelent remediu antistres. Reishi conţine polizaharide solubile în apă, terpenoizi, proteine şi aminoacizi. Polizaharidele solubile în apă au efecte antitumorale, de reglare a imunităţii şi de scădere a tensiunii arteriale. Alţi compuşi din Reishi, acizii ganoderici inhibaă eliberarea de histamină şi îmbunătăţesc funcţiile ficatului, contribuind la alinarea alergiilor. Aceşti compuşi sporesc înmulţirea celulelor macrofage şi celulelor T, Reishi dovedindu-şi utilitatea în tratamentul bolilor sistemului imunitar, inclusiv SIDA şi cancer.
Doza Zilnică Recomandată de pudră de ciuperci Reishi este între 1-3 g( la Plafar se găsește mai ieftina și de calitate).
Se recomandă consumul de Reishi dimineaţa, pe stomacul gol, cu multă apă(fără apa poate duce la uscăciunea gatului și sângerări nazale). Consumul împreună cu vitamina C ajută organismul să asimileze ingredientele active din Reishi. Pudra de Reishi se poate adăuga şi în băuturi (sucuri, smoothie-uri) şi mâncăruri!

3. Usturoiul: alicinul, componenta din usturoi, care ii da acestuia aroma deosebita, s-a dovedit benefica in prevenirea mai multor tipuri de cancer. Zdrobeste sau taie usturoiul si adauga-l in orice mancare iti prepari!

4. Broccoli: aceasta leguma din clasa cruciferae este bogata in sulforaphane, o substanta fitochimica, care nu numai ca opreste dezvoltarea unor celule canceroase, dar si distruge celule canceroase existente, conform unui studiu realizat de cercetatorii Universitatii din Oregon.

5. Varza: conform aceluiasi studiu, aceasta leguma din clasa cruciferae, poate distruge celulele canceroase, fara a dauna celulelor sanatoase din organism. In plus, este o excelenta sursa de vitamina C ( fiind totodata si un nemaipomenit antioxidant) , asigurand un sistem imunitar sanatos.

6. Uleiul de masline: este bogat in oleocantal, o substanta care strapunge pustulele din celulele canceroase, oprind astfel raspandirea lor, conform unui studiu realizat de Universitatea Rutgers. Acest proces distruge celulele canceroase.

7. Somonul: are un continut ridicat de omega 3, care este extrem de eficient impotriva celulelor canceroase. La gratar sau la tava, somonul poate fi un deliciu!

8. Turmericul: Curcumina, componentul activ din turmeric, distruge celulele tumorole regland multiple celule, semnaladu-le parcursul, dupa cum ne confirma mai multe studii. Acest condiment este destul de versatil si poate fi adaugat in orice fel de mancare, inclusiv in oua amestecate, pui si multe altele.

9. Zmeura: este bogata in acid elagic, un anti-carcinogen natural care previne formarea si raspandirea celulelor canceroase. Exista si alte alimente care contin acid elagic, insa zmeura are cea mai mare concentratie.

10. Ciresele: contin alcool perilic, o substanta care distruge eficient o parte din celulele canceroase. Poti adauga aceste fructe gustoase intr-o salata de fructe, sau le poti asezona cu inghetata, ca decor.

11. Ciocolata neagra ( in doze mici, peste 80% cacao, fara lapte si zahar pe cat posibil): boabele de cacao sunt bogate in antioxidanti care micsoreaza riscul de cancer, asadar putina ciocolata neagra cu un continut ridicat de cacao, pe zi, poate fi benefica sanatatii.

12. Ceaiul verde: este bogat in catechin, un agent care distruge cu succes tulpinele canceroase. Frunzele de ceai sunt mai recomandate decat ceaiul la plic, datorita continutului mai mare de catechin.

Asadar, cea mai buna optiune in prevenirea cancerului este o dieta echilibrata, bazata pe aceste 12 alimente.

emoticon like Bonus: Am mai adăugat eu încă doua, care sunt de fapt cheia, sunt cele mai bune dintre toate: semințele cu uleiul de cânepă românească și ciuperca asiatica Ganoderma Lucidum(Reishi).

Sursa: http://www.secretele.com/2015/09/cele-mai-puternice-10-alimente-din-lume.html?m=1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu